web stats
دکتر مظفرپور جراح چشم در انجمن گیاه خواران اصفهان ‏

دکتر مظفرپور جراح چشم در انجمن گیاه خواران اصفهان ‏

مظفرپور با بیان اینکه چربی خوب برای بدن انسان مفید است و بر عکس چربی های بد ، باعث باز شدن رگ های ‏قلب می شوند گفت: روغن زیتون، پسته، بادام، فندق و ماهی حاوی چربی های خوب است. ‏

یک فوق تخصص چشم گفت: ترکیب چربی های بد با رادیکال های آزاد و رسوب آنها در رگ ها باعث بیماری در انسان ها می شود.

دکتر محمد مظفرپور جراح چشم در انجمن گیاه خواران اصفهان که با موضوع (چرا باید گیاه خواری کنیم؟)، از ترکیب چربی های بد با رادیکال های آزاد به عنوان (پلاک مرگ) نام برد و افزود: تشکیل (پلاک مرگ) و ایجاد آنها در جداره رگ ها باعث بیماری، پیری و مرگ انسان ها می شود.

وی با بیان اینکه چربی ها به دو دسته چربی های خوب و بد تقسیم بندی می شوند  گفت: چربی های بد شامل چربی گوشت های قرمز و مرغ، چربی لبنیات، روغن های جامد گیاهی است.

این فوق تخصص چشم افزود: علاوه بر آنها باید نان سفید، برنج سفید، سیب زمینی و ماکارونی را به آنها اضافه کرد چرا که این ها حاوی نشاسته است که در کبد به چربی بد تبدیل می شوند.


مظفرپور با بیان اینکه چربی خوب برای بدن انسان مفید است و بر عکس چربی های بد ، باعث باز شدن رگ های قلب می شوند گفت: روغن زیتون، پسته، بادام، فندق و ماهی حاوی چربی های خوب است.

وی گفت: روغن زیتون در صدر چربی های خوب قرار گرفته است و تنها روغنی است که در کبد ذخیره نمی شود.

این چشم پزشک در ادامه، سرخ کردن مواد غذایی، اشعه ایکس، استعمال دخانیات، بیدار ماندن در شب ها، مصرف الکل و قهوه، استفاده از حشره کش ها، مصرف قند و شیرینی را عوامل ایجاد کننده رادیکال های آزاد در بدن انسان برشمرد و گفت: آلودگی محیط زیست، استرس، ناهنجاری روابط جنسی، پرخوری و مصرف زیاد نان سفید، برنج سفید نیز باعث ایجاد رادیکال های آزاد می شوند.

مظفرپور با بیان اینکه تمامی میوه ها و سبزیجات تازه دارای موادی ضد رادیکال های آزاد هستند گفت: اگر به موارد یاد شده توجه شود هیچ وقت مریض نخواهیم شد.

خبرنگار روزنامه اطلاعات اصفهان:  محمدرضا کلاهدوزان  98/08/03

نظر کاربران در مورد اخبار: