اخبار

شروع به کار با لنـدریـک که می تواند هر آنچه را که شما برای ایجاد آگاهی ، ایجاد ترافیک ، اتصال به آن نیاز دارید فراهم کند.

ضعف مسئولان و اختلاس، شکست هر کشوری را به دنبال دارد
ضعف مسئولان و اختلاس، شکست هر کشوری را به دنبال دارد

" آیت الله العظمی جوادی آملی: اقتصاد، ستون مملکت است و ملتی که ‏جیبش خالی است گدا نیست، فقیر است و فقیر کسی است که ستون فقراتش شکسته است. کیف و جیب شما ستون شماست. اگر می خواهید آبرومندانه زندگی کنید، باید جیبتان پر باشد نه اینکه حتما سرمایه دار باشید. "

آیت الله العظمی جوادی آملی از مراجع تقلید تأکید کردند :

داشتن رهبر خوب یک طرف قضیه است. رهبر اگر علی بن ابیطالب (ع) هم باشد، مادامی که مسئولان بی ‏عرضه باشند و در جامعه اختلاس و نجومی بگیر باشد، شکست حتمی است.‏
به گزارش شفقـنا، ایشان در دیدار جمعی از اعضای ستاد بنیاد حفظ ارزش های دفاع ‏مقدس استان قم، اظهار داشتند: برای حفظ ارزشها و حفظ خون شهدا ، دو اصل لازم است:
1 -  یکی همین کاری است که شما انجام می دهید تا ‏این آثار حفظ شود. این کار خوبی است چرا که اینها آثار دینی ماست و باید حفظ کنیم و به آیندگان برسانیم.
2 - ولی اصل دوم این است که این ‏خون شهدا را باید در عمل هم حفظ کنیم. مرحله اول برای تاریخ لازم است؛ اما اگر بخواهد بماند، باید عمل شود تا حفظ شود. این دو کار ‏همزمان با هم لازم است.

 

آیت الله العظمی جوادی آملی:
 باید خودمان را به خدا بسپاریم و به مقداری که می فهمیم و وظیفه داریم،درست عمل کنیم. ما معتقدیم و ایمان ‏داریم که این نظام تا ظهور حضرتش حفظ شود، اما آن مقداری که وظیفه داریم این است که کارهایمان را درست انجام دهیم، خودمان ‏خلاف نکنیم و تا جایی که حرف ما را گوش می دهند، موعظه کنیم تا دیگران نیز خلاف نکنند. ‏
این مرجع تقلید با بیان اینکه اقتصاد ستون مملکت است، افزودند: اقتصاد، ستون مملکت است و ملتی که ‏جیبش خالی است گدا نیست، فقیر است و فقیر کسی است که ستون فقراتش شکسته است. کیف و جیب شما ستون شماست. «وَ لا تُؤْتُوا ‏السُّفَهاءَ أَمْوالَکُمُ الَّتی جَعَلَ اللَّهُ لَکُمْ قِیاما» اگر می خواهید آبرومندانه زندگی کنید، باید جیبتان پر باشد نه اینکه حتما سرمایه دار باشید.

ایشان ادامه دادند: در جاهلیت که فرزندان خود را می کشتند نه از شدت فقر، بلکه به دنبال آبرو بودند. «وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ‎ ‎خَشْیَهَ إِمْلاقٍ» ‏املاق یعنی تملق. می گفتند من اگر دستم خالی باشد مجبور به تملق گویی و چاپلوسی در مقابل افراد دیگر خواهم شد و این به غرور من بر ‏می خورد که نتوانم دست پر به خانه ام بروم و چون اهل تملق نیستم، بچه خودم را می کشم. الان بعضی از این افراد که قرآن سوزی و ‏مسجد سوزی می کنند، همین است. البته خداوند فرمود اگر نمی خواهید تملق کنید ما راه دیگری داریم و آبروی شما را حفظ می کنیم. به اینها باید گفت این روحیه که انسان زیر بار چاپلوسی و تملق نرود، ستودنی است، اما راه حلش این کارها نیست. ‏ترمیم این روحیه به اقتصاد سالم است نه به بچه کشتن و مسجد سوزی. دعا می کنم خداوند این نظام را حفظ کند و روحیه دیانت و عقلانیت را به همه عطا کند تا بتوانند با داشتن این همه ‏ذخائر در کشور، زندگی آبرومندانه برای مردم ایجاد کنند. ‏
کلیک کنید:

روزنامه اطلاعات دوشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۱ صفحه 2

رنگ خود را انتخاب کنید
تنظیمات قالب