وضعیت سلامت مواد غذایی در بوفه مدارس

سرپرست مرکز سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، به تشریح
وضعیت سلامت مواد غذایی در بوفه مدارس پرداخت.

مهر نوشت: صابر جباری گفت: کارشناسان تغذیه در سال تحصیلی
گذشته حدود ۳۵ درصد مدارس ایران را بازرسی کردند که از این تعداد
فقط در ۲۳ درصد مدارس، مواد غذایی سالم توزیع می‌شد.
وی افزود: از حدود ۳۵ درصد مدارسی که بازرسی شده‌اند، ۵۳ درصد
فهرست مواد غذایی خود را در معرض دید قرار داده بودند.
جباری با تاکید بر ضرورت نظارت مدیران مدارس و اولیا بر توزیع مواد
غذایی در بوفه مدارس، گفت: فهرستی از مواد غذایی مجاز و غیرمجاز
به مدارس ابلاغ شده که بر اساس این ابلاغیه
چیپس، پفک، بیسکویت کرم دار در گروه مواد غذایی غیر مجاز است.
وی با اشاره به تفاهم نامه وزارتخانه‌های بهداشت و آموزش و پرورش
برای تربیت ناظران بهداشت مدارس، افزود: رشته بهداشت مدارس از
سال ۱۴۰۰ راه اندازی شده است که در ۱۳ دانشگاه کشور تدریس
می‌شود و تاکنون ۲ هزار دانشجو در این رشته تحصیل کردند.
جباری گفت: این دانشجویان متولی امر بهداشت هستند و راه اندازی
پایگاه تغذیه سالم بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت در
مدارس، پایش سلامت دانش آموزان و اجرای برنامه‌های ابلاغی
سلامت در مدارس از جمله وظایف آنها است.
وی با اشاره به اینکه سازمان برنامه و بودجه، اعتباری برای توزیع شیر
مدارس در سال تحصیلی جدید در نظر نگرفته است، گفت: در صورتی
که وزارت آموزش و پرورش این موضوع را پیگیری نکند از رئیس
جمهوری برای تأمین اعتبار درخواست خواهد شد.

درباره ی سپهر5

سلام دوست مهربان ، ما آماده دریافت نظرات و راهنمایی های شما در مورد وب سایت پنج آسمان هستیم. روزنامه اطلاعات در خدمت مردم.

مطلب پیشنهادی

سربازان با این شرایط می‌توانند ادامه تحصیل دهند

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا: سازمان وظیفه عمومی به منظور کمک برای ادامه تحصیل مشمولان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *