جشنواره بین المللی فیلم های کودکان
آسمان آبی
۱۴۰۳-۰۷-۲۱
اخبار استان اصفهان, شهرداری
47 بازدید
شاید این مطالب برایتان مفید باشد
سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان
طی مراسمی با معرفی فیلم های برتر و اهدای پروانه زرین به
برگزیدگان، به کار خود پایان داد.
دبیر این جشنواره بین المللی در این مراسم که شامگاه پنج شنبه در سالن اجلاس سران اصفهان برگزار شد، گفت: جشنواره امسال 496 فیلم متقاضی برای رقابت داشت که فیلم های برتر در بخش های ملی و بین الملل در دو حوزه فیلم های کوتاهِ داستانی و انیمیشن، فیلم های بلند داستانی و انیمیشن به رقابت پرداختند.
مجید زین العابدین افزود: فیلم های این دوره از جشنواره در 65 نوبت در سه پردیس سینمایی اصفهان اکران شد و بیش از 24 هزار نفر به تماشای فیلم های این دوره از جشنواره نشستند.
وی گفت: این جشنواره بین المللی 1600 داور و خبرنگار کودک و نوجوان داشت.
همچنین شهردار اصفهان در این مراسم گفت: اصفهان یک شهر سَرزنده است و یکی از نشانه های سَرزندگی آن، برگزاری جشنواره های متعدد و متنوع است به نحوی که در طول سال جشنواره های متعددی در حوزه ملی و بین المللی در اصفهان برگزار می شود.
وی گفت: به عنوان فردی که طی 20 سال گذشته در مسئولیت های مختلف شاهد برگزاری جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان در اصفهان بوده ام ولی جشنواره هایی که در دو سال گذشته برگزار شد از لحاظ همدلی و هماهنگی بین کارگزاران و عوامل اصفهان و بنیاد سینمایی فارابی جزو بهترین دوره ها بوده است.
رییس سازمان سینمایی نیز گفت: امسال حوزه بینالملل مورد استقبال مخاطبان و مهمانان خارجی قرار گرفت و شرکت کنندگان و فیلم سازان از حدود 60 کشور آثار خود را برای حضور در این جشنواره ارسال کردند.
محمد خزاعی افزود: این جشنواره سالهای سال فراز و نشیب فراوانی را طی کرد اما این روزها شاهد برگزاری استاندارد آن هستیم.وی با اشاره به این که این جشنواره با شکوه رکوردهای جدیدی را ثبت کرد گفت: استقبال زیاد موجب افزایش سانسهای فوق العاده در این جشنواره شد و برخی آثار برای نخستین بار به نمایش درآمد.
همچنین علی نصیریان چهره ماندگار سینما، تئاتر و تلویزیون ایران در این مراسم گفت: جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوان را نباید دست کم گرفت چون این جشنواره موجب می شوتا نسل آینده کشور با هنر سینما آشنا شوند.وی، سینما را بهترین رسانه برای معرفی جامعه و فرهنگ کشورمان به دنیا دانست و افزود: یک فیلم سینمایی بیش از هر سخنرانی و مقاله در معرفی هویت و ماهیت فرهنگ کشورمان تاثیرگذار است.
این چهره ماندگار سینما، تئاتر و تلویزیون کشورمان با تاکید بر این که سینمای فیلم فارسی را نباید دست کم گرفت گفت: اگرچه فیلم های فارسی از لحاظ فرهنگی و کیفیت ضعیف بود ولی جامعه را با سینما آشنا کرد و در بین آنها، فیلم های نسبتا خوبی هم وجود داشت.
نصیریان با بیان این که بنیان هنر نمایش و فیلم، نمایشنامه و فیلمنامه است افزود: از اواسط دهه چهل و به خصوص پس از پیروزی انقلاب اسلامی هنر سینمای ایران با رشد فیلمنامه نویسی و بهتر شدن ساختار فیمنامه ها و شخصت پردازی، فیلم های درخشانی تولید شده به نحوی که فیلم های ایران به جشنواره های مختلف بین المللی راه پیدا می کند و اینک سینمای کشورمان به عنوان سند هویت ایران در دنیا معرفی شده است.
در این مراسم از علی نصیریان و رضا بابک به عنوان پیشکسوتان سینما، تئاتر و تلویزیون کشورمان تقدیر شد.
اصفهان – خبرنگار اطلاعات – محمدرضا کلاهدوزان
با دوستانتان به اشتراک بگذارید