جشنواره ملی رسانه ای معلولان در اصفهان ، هفتمین جشنواره ملی رسانه ای معلولان در 2 بخش اصلی «ویژه معلولان» و بخش جنبی «ویژه افراد رسانه ای که معلولیت ندارند» در اصفهان آغاز به کار کرد.

دبیر این جشنواره ملی در جمع خبرنگاران گفت:
بخش اصلی این جشنواره در 10 رشته و بخش جنبی در 8 رشته و با موضوعات: 1- توانمندیها و مشکلات معلولان، 2- مناسب سازی فرهنگی و فیزیکی برای معلولان، 3- معلول و چالشهای خانوادگی و 4- اشتغال و استقلال مالی معلولان برگزار می شود.
منصور گلناری افزود: یکی از بخش های این جشنواره ، ارائه یک ایده در رابطه با معلولان برای ساخت فیلم کوتاه است.

گلناری گفت: آثار ارسالی معلولان الزاما نباید در رسانه ای منتشر شده باشد ولی انتشار آن در یک رسانه رسمی دارای امتیاز ویژه خواهد بود.
آثار افراد رسانه ای باید در بازه زمانی فروردین ماه ۱۴۰۲ تا پایان مرداد ماه ۱۴۰۳در یک رسانه معتبر منتشر شده باشد. آخرین مهلت ارسال آثار را ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۳ و برگزاری مراسم پایانی این جشنواره را در آبان ماه اعلام کرد.
اصفهان – خبرنگار روزنامه اطلاعات: محمدرضا کلاهدوزان
تاریخ انتشار در روزنامه مورخ 1403/06/20صفحه 9
—–
سامانه سازمان بهزیستی کشور
هفتمین جشنواره ملی رسانهای معلولان با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان اصفهان به نقل از تواننگار، آیین اختتامیه هفتمین جشنواره ملی رسانهای معلولان امروز پنج شنبه ۱۷ آبان با حضور مسوولان برگزار شد.
برای دریافت اسامی برگزیدگان هفتمین جشنواره ملی رسانهای معلولان اینجا کلیک کنید.
دبیر اجرایی هفتمین جشنواره ملی رسانه ای اصفهان افزود:
آثار افراد دارای معلولیت نیز در قالبهای زیر به دبیرخانه جشنواره رسید:
مقاله اجتماعی، گزارش مکتوب، گزارش تصویری، فن بیان، کاریکاتور، عکس سوژهای، داستان کوتاه، شعر، دلنوشته، فیلم و کلیپ کوتاه، «یک ایده برای یک فیلم» .
گلناری، هدف از برگزاری این جشنواره را اثبات توانایی های این قشر و طرح مشکلات و مطالبه گری دانست و خاطر نشان کرد:
هفتمین جشنواره ملی رسانهای معلولان با مشارکت معلولان برگزار شد و تلاش کردیم تا مشارکت معلولان در جشنواره ای که متعلق به خودشان بود، به نمایش گذاشته شود.