سلامت موادغذایی دربوفه مدارس

سلامت موادغذایی دربوفه مدارس ، سرپرست مرکز سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، به تشریح وضعیت سلامت مواد غذایی در بوفه مدارس پرداخت.
سلامت موادغذایی دربوفه مدارس
سلامت موادغذایی دربوفه مدارس
مهر نوشت: صابر جباری گفت: کارشناسان تغذیه در سال تحصیلی
گذشته حدود ۳۵ درصد مدارس ایران را بازرسی کردند که از این تعداد
فقط در ۲۳ درصد مدارس، مواد غذایی سالم توزیع می‌شد.
وی افزود: از حدود ۳۵ درصد مدارسی که بازرسی شده‌اند، ۵۳ درصد
فهرست مواد غذایی خود را در معرض دید قرار داده بودند.

 

” سلامت موادغذایی دربوفه مدارس “
جباری با تاکید بر ضرورت نظارت مدیران مدارس و اولیا بر توزیع مواد
غذایی در بوفه مدارس، گفت: فهرستی از مواد غذایی مجاز و غیرمجاز
به مدارس ابلاغ شده که بر اساس این ابلاغیه
چیپس، پفک، بیسکویت کرم دار در گروه مواد غذایی غیر مجاز است.
وی با اشاره به تفاهم نامه وزارتخانه‌های بهداشت و آموزش و پرورش
برای تربیت ناظران بهداشت مدارس، افزود: رشته بهداشت مدارس از
سال ۱۴۰۰ راه اندازی شده است که در ۱۳ دانشگاه کشور تدریس
می‌شود و تاکنون ۲ هزار دانشجو در این رشته تحصیل کردند.
جباری گفت: این دانشجویان متولی امر بهداشت هستند و راه اندازی
پایگاه تغذیه سالم بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت در
مدارس، پایش سلامت دانش آموزان و اجرای برنامه‌های ابلاغی
سلامت در مدارس از جمله وظایف آنها است.
وی با اشاره به اینکه سازمان برنامه و بودجه، اعتباری برای توزیع شیر
مدارس در سال تحصیلی جدید در نظر نگرفته است، گفت: در صورتی
که وزارت آموزش و پرورش این موضوع را پیگیری نکند از رئیس
جمهوری برای تأمین اعتبار درخواست خواهد شد.
” سلامت موادغذایی دربوفه مدارس باید مورد توجه خاص قرار گیرد. “
سامانه مرکز بهداشت جنوب  نوشت:
بهداشت فردي و عمومی
1ـ كلیه كارگران، متصدیان و یا اشخاصی كه به نحوی در امر تهیه و توزیع و فروش
مواد غذایی در بوفه مدارس انجام وظیفه می نمایند.
موظفند كارت بهداشت معتبر )معاینه پزشكی( صادره از مراكز بهداشت وابسته
به دانشگاههای علوم پزشكی و خدمات بهداشتی ـ درمانی در محل كار خود
داشته باشند . )مدت اعتبار كارت بهداشت افرادی كه در تهیه وتوزیع و فروش
مواد غذایی سروكار دارند شش ماه و افرادی كه صرفا در توزیع وفروش مواد
غذایی بسته بندی شده دخالت دارند یك سال می باشد.
2 ـ اشخاصی كه در محل بوفه كار می كنند می بایست ملبس به روپوش سفید
و در محل پخت نیز ملبس به كاله بوده و موظف به استفاده از وسایل بهداشتی
شخصی مثل حوله و صابون می باشند .
3 ـ كلیه پرسنل بوفه ملزم به رعایت بهداشت فردی شامل كوتاه نگهداشتن
ناخن ها و شستن دستها با آب و صابون مایع بعد از هر بار توالت و قبل از
شروع به كار می باشند .
4 ـ مسئول دریافت وجه در تهیه و توزیع مواد خوراكی دخالتی نداشته باشد.

 

خبرگزاری ایسنا   

درباره ی آسمان آبی

سلام دوست عزیز ، ما آماده دریافت نظرات و پیشنهادات شما در مورد وب سایت پنج آسمان هستیم.

مطلب پیشنهادی

شهادت 10 مرزبان ایران

حمله مسلحانه جمعی از اشرار به 2 واحد گشت پاسگاه انتظامی «گوهر کوهِ» شهرستان تفتان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *