معرفی کتاب خانواده دربحران ، کشاکش الگوهای سنت و نوگرایی. نوشته محمد سمیعی. اگر در دو سده گذشته از جریان توسعه عقب مانده ایم، حداقل این فرصت را داریم كه بتوانیم نتایج اتفاقاتی را كه در كشورهای پیشرو افتاده، تجزیه و تحلیل نمائیم.
قطع وزیری ، 264 صفحه ، چاپ چهارم ، قیمت: 11,000 تومان.

مباحثی درباره تمدن فائق این دوران كه در سده های اخیر در كسب ثروت و علم و فن آوری پیشتاز بوده مورد بررسی قرار گرفته است.
تمدن غرب به دلایل متعدد در صیانت و پاسداری از نهاد خانواده موفق نبوده و آن را در معرض گسستی دردناك قرار داده است.
راه خود را بر اساس تجربیات مثبت و منفی به دست آمده، انتخاب كنیم. ما با استفاده از تجربه غربیان می دانیم عاقبت آنها به كجا ختم می شود.
این كتاب به دنبال استفاده از یک فرصت تاریخی است.
—–
سایت : خانه کتاب و ادبیات ایران نوشت:
کتاب خانواده در بحران ، مطالعه صفحات اول و فهرست ؛ کلیک کنید.
—–
شاید این مطلب برای شما مفید باشد:
عمل انسان دوستانه خانواده نوجوان:
یک عمل انسان دوستانه و ایثارگرانه، خانواده نو جوان ۱۴ ساله اصفهانی با اهدای قلب فرزند خود، فرصتی دوباره برای زندگی به فرد نیازمند بخشیدند.
در تهران، هماهنگیهای لازم برای تسریع در انتقال قلب و تیم جراحی با بالگرد اورژانس هوایی انجام شده بود.
پس از فرود هواپیمای اورژانس در ساعت ۱۱:۰۸ ، قلب اهدایی را به سرعت به بالگرد منتقل کردند و بعد از ۵ دقیقه در بیمارستان امام خمینی(ره) فرود آمد.
عمل پیوند قلب به محض رسیدن این عضو حیاتی، آغاز شد و در نهایت، ساعتی بعد قلب اهدایی در بدن فرد نیازمند شروع به تپش و ضربان کرد.
گاه بحران ها در یک خانواده با گذشت و فداکاری انسان دیگری به شادی و آرامش در آن خانواده تبدیل می شود.
تقویت روحیه ایثار در جامعه از سرمایه های ارزشمند است. همه باید در حفظ و گسترش آن سخت بکوشیم.
پنج آسمان مدیر پرویز فروزانی