بسته بندی غذا هایی که موجب سرطان و بیماری می شود

به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از tempo، شاید تا به حال به
غذاهایی که دارای بیشترین مواد شیمیایی پلاستیکی هستند نشنیده
باشید ولی در صنایع غذایی به آنها نرم کننده نیز می‌گویند. این مواد
شیمیایی در غذایی که روزانه مصرف می‌کنیم بسیار گسترده هستند
و با اثرات نامطلوب آنها، دانستن اینکه کدام غذاها دارای بیشترین
مقدار فتالات هستند می تواند مفید باشد.

غذای بسته بندی1

امروزه، بسیاری از انواع مواد غذایی تحت پردازش و بسته بندی قرار
می‌گیرند که ممکن است منجر به سطوح بالاتری از نرم کننده‌ها در
غذاهای مصرفی ما شود. نرم کننده یک ماده شیمیایی است که به
طور گسترده برای ماندگاری بیشتر پلاستیک و سازگاری بیشتر
استفاده می‌شود. فتالات‌ها یکی از رایج‌ترین نرم کننده‌ها هستند.
فتالات‌ها بر سلامت بدن انسان‌ تاثیر منفی دارد حتی با سطوح پایین.
یک سری مواد غذایی آماده در بازار هستند که با وجود طعم خوشمزه
آنها می‌تواند بر سلامت تاثیر منفی داشته باشد.
خطرات مصرف فتالات چیست؟
حتی در مقادیر کم، مصرف فتالات می تواند اثرات نامطلوبی بر سلامت
شما داشته باشد. زیرا این ماده شیمیایی یک اختلال غدد درون ریز
است. این بدان معنی است که با استروژن و سایر هورمون ها و نحوه
تولید و تنظیم آنها تداخل می‌کند. تولد زودرس، ناباروری، اختلالات رشد
عصبی، بیماری قلب و عروقی، دیابت، چاقی و برخی سرطان‌ها از
جمله این مشکلات گزارش شده است.
طبق گزارش منابع رسمی این غذاهای فرآوری شده بیشترین میزان
فتالات را دارند:
ناگت‌های مرغ سرخ شده در بسته‌بندی‌های مختلف
مرغ‌های سرخ شده در فویل‌های آلومینیومی
سیب زمینی سرخ شده در فویل‌های آلومینیومی
برگر کینگ‌ها و چیز برگر‌های تولید شده در شرکت‌های بزرگ
شیرها و شیرکاکائوهای نگهداری شده در ظرف‌های پلاستیکی و
کاغذی
آب‌میوه‌های فرآوری شده
ماهی سالمون صورتی بدون پوست و استخوان
 

درباره ی سپهر5

سلام دوست مهربان ، ما آماده دریافت نظرات و راهنمایی های شما در مورد وب سایت پنج آسمان هستیم. روزنامه اطلاعات در خدمت مردم.

مطلب پیشنهادی

کدام میوه‌های بهاری طبع سرد و کدام طبع گرم دارند؟

میوه‌های بهاری با طعم و رنگ‌های زنده‌، از خواص بسیاری برخوردارند که برای سلامتی مفید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *