معرفی کتاب با سقراط

معرفی کتاب با سقراط در شهر گفتگو ، گفتگوهای سقراطی به مثابه یک شهری دیدنی است.
نوشته احمد راسخی لنگرودی،
قطع رقعی، 208 صفحه، چاپ اول، قیمت: 45000 تومان.
کتاب با سقراط
معرفی کتاب با سقراط ، گفتگوهای سقراطی به مثابه شهری دیدنی است.
گفتگو چیست و به چه كار می‌آید؟ گفتگوی خوب و هدایتگر چگونه گفتگویی است؟ اساساً چرا باید گفتگو كرد؟ چرا سقراط را فیلسوف گفتگو ‌می‌خوانند؟
گفتگوهای سقراطی از چه مختصات و ویژگی‌هایی برخوردار است؟ تفاوت گفتگوهای معمولی با گفتگوهای سقراطی در چیست؟ گفتگو و حقیقت چه نسبتی دارند؟ آیا هر نوع گفتگویی رهنمون به حقیقت است؟
ضرورت‌ های به كار بستن گفتگو در حیات جمعی چیست؟ چگونه می‌توان خود را برای یك گفتگوی خوب و سازنده آماده كرد و آن را در حیات جمعی خود به كار بست؟ و غیره.
گفتگوهای سقراطی به مثابه شهری دیدنی است. در این شهر با آدمیانی از هر صنف و دسته‌ای روبرو می‌شویم كه غالبا با میل و رغبت با سقراط بر سر موضوعات مختلف به گفتگو می‌پردازند.
شهر گفتگو از هر نظر كه نگریسته شود، زیبا و جذاب است و نكات آموزنده فراوانی دارد. شهری است متفاوت با دیگر شهرها و شرط ورود به آن، داشتن روحیه جستجوگری و مجهز بودن به قدرت گفتگو است.
اساس گفتگوها را در چنین شهری ، بیشتر «معرفت» و «حقیقت» و «فضیلت» تشكیل می‌دهد. همه پرسش‌ ها و پاسخ‌ ها كما بیش حول این سه محورِ كلیدی دور می‌زند.
گرداننده این شهر با همگان سر آشتی دارد و برای رهایی از چنگال عداوت و جهالت راهی جز گفتگو ، به منزله تنها پل ارتباطی آدمیان نمی‌ شناسد.
آشنایی با نویسنده احمد راسخی لنگرودی: احمد راسخی لنگرودی متولد سال 1337، در شهرستان بهشهر بدنیا آمد. وی پژوهشگر و نویسنده ایرانی است. بیش از 18 جلد کتاب نوشته است.
—–
معرفی کتاب درخیمه قذافی ، روایت دوستان سرهنگ از رازهای دوران او.
در طی دهه‌ های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ میلادی، لیبی تحت رهبری قذافی، از سوی غربی‌ها، یک کشور حاشیه‌ای به حساب می‌آمد.
ستم ناشی از اختلافات داخلی، تروریسم، قتل و غارت توسط رهبران را نشان می‌داد. در این اثنا قذافی مبادرت به اندوختن چندین میلیارد دلار ثروت برای خودش و خانواده‌اش کرد.

درباره ی آسمان آبی

سلام دوست عزیز ، ما آماده دریافت نظرات و پیشنهادات شما در مورد وب سایت پنج آسمان هستیم.

مطلب پیشنهادی

معرفی کتاب قراردادهاى ساختمانى

معرفی کتاب قراردادهاى ساختمانى ،  جیمی هینزی  ترجمه: دكتر محمدتقی بانكی، قطع وزیری، 651صفحه   چاپ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *