معرفی کتاب یازده نه ، داستان حاضر علاوه بر این ، بوی تند سیاست هم می دهد. عنوان «سال یازده سپتامبر و آنچه در آمریكا رخ نداد » ، كه با « یازده نُه » جایگزین كردیم.
نوشته : عبدالعزیز غـرمول ، ترجمه دكتر حسین واله ،
قطع رقعی ، سال چاپ 1390 ، 275 صفحه ،
چاپ اول ، قیمت : 4000 تومان.

«یازده نه» گوشهای از مواجهه روشنفكری جهان عرب با افراط گرایی
مدرن را میكاود و ریشه تاریخی آن را تا شكاف شمال و جنوب پی میگیرد.
داستان تحولی ، نخست ناخودآگاه و سپس با اكراه و بعد طمعكارانه در نگاه و شخصیت فردی را باز میگوید كه بازار مكاره سیاست می پروراند و آنگاه بلای جان همگان میسازد.
حتی انتخاب وجود آدمی بر سر چهار راه هایی كه تصمیم اربابان قدرت و صنعت در پستوی تاریك خانه های امن ساخته ، تراژدهای مسخره ای را رقم میزند. روزگارِ انسان های بی گناه و گناهكار را به یك اندازه سیاه و تباه میكند.
داستان حاضر علاوه بر این ، بوی تند سیاست هم می دهد. عنوان «سال یازده سپتامبر و آنچه در
آمریكا رخ نداد » ، كه با « یازده نُه » جایگزین كردیم.
به رغم طنین رآلیستی ظاهری اش، برچسبی نمادین است. بر توصیفی درونگرا از نگرش بخش بزرگی از جهان عرب و اسلام به مهیب ترین حادثه دهه های اخیر در روابط با غرب. غربی كه سه قرن پیشینه استعمار ، برخورد و كشمكش را یادآوری می كند.
در این داستان ، رویه دیگری از حادثه روایت می شود و پنجره نوی بر خواننده گشوده می گردد تا داوری های خود را صیقل دهد.
طنزهای طعن آلود غرمول(نام نویسنده) در این داستان، تنها رفتارهای هیستریك آدمیان را به واقعیت ساده فریبكاری و فریب خوردگی در مقیاس بزرگ فرو نمیكاهد، بلكه آن زندان توهم و خودپرستی را توصیف می كند كه در سلول های ناپیدای آن، این تراژدی قرن كلید خورده است.
همه قربانیان این تراژدی در هر دو جبهه، از بیماری مشتركی رنج میبرند اما با شگفتی تمام می كوشند مخفی بماند.
—–
سایت ری را بوک نوشت:
معرفی کتاب یازده نه ، «یازده نه» گوشه ای از مواجهه روشنفکری جهان عرب با افراط گرایی مدرن را می کاود و ریشه تاریخی آن را تا شکاف شمال و جنوب پی می گیرد.
—–
معرفی کتاب : نادرستى فرضيههاى نژادى آريا، سامى و ترك.